2020. április 26., vasárnap

Tupperware Fém Öko Palack szett sport kupakos 600 ml + 880 ml Akció ! - Jelenlegi ára: 21 790 Ft


Tupperware Fém Öko Palack szett sport kupakos 600 ml + 880 ml
Végre itt az inox ökopalack ami sokatoknak tetszik. Nem termosz, de a víz nem melegszik fel olyan könnyen mint a műanyagban. Nagyon strapabíró, nem törik el. Elegáns, férfiaknak es nőknek egyaránt??
Ideális útitárs! Kipattintható kupakkal. Vigyük benne kedvenc innivalónkat. Az alján lévő gumigyűrűnek köszönhetően stabilan áll az asztalon. Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.
Ez egy különleges Öko Palack, mely anyaga rozsdamentes acélból készült.
Egyedi minőségi palack.
Használja ha vizet, kávét vagy teát, vagy akár gyümölcslét szeretne magával vinni a munkahelyére vagy az edzőterembe vagy ha túrázni indul.
- Az Öko Palack tökéletes megoldás, hogy vizet vagy egyéb folyadékot (nem szénsavasat) vigyünk magunkkal.
- Hideg folyadékok tárolására is alkalmas.
- Formája úgy lett kialakítva, hogy a hűtő ajtajában elfér.
- Az ergonómikusan kialakított formájú Palackot kényelmes megfogni és tartani használat közben.
- Cseppmentesen záródó tető.
- A tető könnyen lecsavarható
- Ha levesszük a tetőt, akkor a palack könnyen tisztítható és - Szélesen kialakított aljának köszönhetően stabilan áll a konyhapulton, asztalon.
- Használata gazdaságos és kényelmes.
Fontos! Szénsavas italokat ne tegyünk bele, mert a palackban túlnyomás keletkezik és ezáltal ereszthet a kupak!
Forró ital tárolására nem alkamas, mert a hőtágulás hatására a sportkupak ereszthet és a fém is felmelegszik!
Tisztítás: Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.
Garancia: A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.
Méret: 6, 4 H 22, 4 cm / 600 ml
8, 4 H 25, 5 cm / 880 ml
Anyaga: rozsdamentes acél
Budapesten személyesen átvehető.


Jelenlegi ára: 21 790 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 13:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése