2020. április 29., szerda

Lego Friends vidámpark csomag 5 készlet egyben hullámvasút dodzsem stb.. - Jelenlegi ára: 49 999 Ft

Eladó a képeken látható Lego Friends vidámpark csomag!
Ahogyan a képeken is láthatod több készletből áll!
Az egyik legszebb Friends készlet a vidámparki hullámvasút is a szett része!
Leírása csak 2 készletnek van meg dobozuk nincs!
Az épületek hiánytalanok, csak a hullámvasút és a dodzsem figuráiban van eltérés!
Jó licitálást!
Vidámparki hullámvasút
Haladj át a forgóajtón a vidámparkba és állj sorba a hullámvasút előtt! Csússz be az első székre, kapcsold be a világító elemet, és már indulhatsz is - juhéééééééééé! Utána szállj fel egy óvatosabb menetre az óriáskerékre, vagy menj az ejtőtoronyhoz, húzd le a védőkorlátot és indulj pörögve a föld felé! Utána vásárolhatsz fényképeket, és finom falatokat, hogy megoszthasd barátaiddal. Azt kívánod, hogy bárcsak sose érne véget ez a nap a vidámparkban!  
Vidámparki dodzsem
Tölts el felejthetetlen napokat a LEGO Friends Vidámparki dodzsem készlettel!  Pattanj fel a jellegzetes rázógépre Oliviával, húzd le a biztonsági korlátot és kapaszkodj erősen, mert először himbál, utána lendít egyre magasabbra, magasabbra... amíg át nem fordul a feje tetejére! Utána indulj Benhez a dodzsemhez, vásárolj egy jegyet és élvezd az autózást! Utána kóstold meg a finom vattacukrot a közeli kocsinál!  
Vidámparki szórakozás
Dobj és lőj célba a vidámpark standjainál! A LEGO Friends Vidámparki szórakozás 41127 készletben több módon is kipróbálhatod az ügyességedet, kalapáccsal, légpuskával és kosárlabdával is. Ha pontosan célzol, különféle díjakat nyerhetsz, a vakondos játékban a jó időzítésre, míg a célbalövésnél éles szemre, a kosárlabdánál meg jó dobótechnikára lesz szükséged, hogy győzhess! A LEGO Friends Vidámparki szórakozás 41127 készlet Mia LEGO minifiguráját is tartalmazza, a LEGO Friends Vidámparki szórakozás 41127 játék együtt használható más LEGO Friends készletekkelis. Vidámparki játék méretei: 15 x 9 x 9 cm. A LEGO Friends Vidámparki szórakozás 41127 csomag 174 darab építőelemet rejt magában.  


Jelenlegi ára: 49 999 Ft
Az aukció vége: 2020-04-30 10:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése