2019. augusztus 29., csütörtök

Napelemes világító házszám - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

még vészhelyzetekben is ez nagy előny, különösen éjszaka, így néhány házszámot nehéz felismerni.  Napjainkban egy gyönyörű és megvilágított házszám is divatos kültéri kiegészítővé vált.  Mindenesetre ez nemcsak praktikus és funkcionális, hanem vizuálisan is vonzó.  
A kompakt ház és a sima felület optikailag kiváló minőségű, a napelem úgy van kialakítva, hogy hatékonyan tudja használni a fényt.  A háttérvilágítás jó kontrasztot hoz létre a betűkkel kombinálva, így könnyebb olvasni a távolról.
A 4 integrált LED-del a házszám nagyon jól látható a sötétben, egyenletes megvilágítás érhető el.  A LED-ek élettartama több mint 100 000 óra, megbízhatóan és folyamatosan működik.  A szerelőanyagon kívül a készlet 1– 9-es számokat és egy öntapadó lapra nyomtatott kisbetűket is tartalmaz.  Ezeket a nézetablakhoz nagyon variálható módon lehet ragasztani, a háttérvilágítás pedig a számokat és a betűket nagyon jól kiemeli.  Az intelligens fényérzékelő szabályozza a LED-ek bekapcsolását gyenge fényviszonyok között.
A jól felszerelt napelemről a mellékelt akkumulátor újratölthető, elég normális napfény.  Az egyes akkumulátorok megvilágítási ideje legfeljebb 8 óra, ez többek között a napsütés intenzitásától és az évszaktól függ.  A felszereléshez szükséges anyagok szintén szerepelnek, alternatívaként a házat a falra is ragasztóval vagy szilikonnal lehet rögzíteni.  
 

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-09-18 17:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése