2019. augusztus 29., csütörtök

Autós kamera GPS-szel, 152 , Renkforce RF-DC-1G - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Autós kamera GPS-szel, 152 °, Renkforce RF-DC-1G
Termék azonosító: 425496
GPS-es autós kamera, Renkforce RF-DC-1G
Filmezze le útjait nagy felbontású Full HD minőségben
2, 4"-os (6 cm) nagy kijelző
Gyors és megbízható GPS helyzetmeghatározás
G érzékelő indítja automatikusan a felvételt, amint a jármű mozogni kezd
Tapadókoronggal rögzíthető a szélvédőre vagy a műszerfalra
Dokumentálja a vezetését és a nyaralást és filmesítse meg őket. A nagy felbontású érzékelő az út minden pillanatát kistálytiszta FullHD minőségben rögzíti, éjjel-nappal. Forgasson fantasztikus úti mozikat és tegye felejthetetlené a túráit a festői városokban és lüktető nagyvárosokban.
Baleset esetén is jól jön
Az autós kamera felvételeit felhasználhatja bizonyítékként a kétes esetekben. Itt a nagy felbontású képeket idő- és helyszín adatok is támogatják.
Erős 152°-os nagy látószögű objektív
Az RF-DC-1G GPS autós kamera a pengeéles HD képernyő mellett meggyzőző, 152°-os lencsével is rendelkezik. Ez garantálja, hogy az autója előtti teljes képet videón dokumentálhatja.
Beépített GPS adatgyűjtő
Egy hosszú túra után ellenőrizze a megtett útvonalat. A beépített GPS adatgyűjtőnek köszönhetően a megtett útszakaszok és a sebesség is rögzülnek. Az adatok később megtelinthetők a számítógépen Google? Térkép segítségével.
Gyorsulás érzékelővel
A beépített gyorsulás érzékelő (G érzékelő) automatikusan elkezdi a felvételt, ha a jármű mozog vagy elindul. Teljesen szükségtelenné válik a manuális bekapcsolás.
Beépített mikrofon
A Renkforce RF-C-1G autós kamerával nem csak többet lát, de többet is hall. A beépített mikrofon a szükséges hangot is szállítja.
Válassza meg sajátmaga a tárolót.
A Renkforce GPS kamera nem rendelkezik beépített memóriával. Viszont van egy mikroSD kártyanyílása, amely a memóriakártyákat 32 GB-ig olvasni tudja. Válasszon hozzá egyszerűen egy memóriakártyát az Önnek megfelelő tárolókapacitással.
Kényelmesen rögzíthető a szélvédőn vagy a műszerfalon.
Mindegy, hogy az autós kamerát a szélvédőn vagy a műszerfalon szeretné rögzíteni, a tartó bármikor sziklaszilárdan rögzíthető a járműben. Egyenetlen vagy kanyargós utakon is mindig a helyén marad így a készülék.
Minden együtt - nincs szükség külön autós adapterre
Egy autós töltőadapterrel szállítjuk. Biztos lehet benne így, hogy a GPS autós kamera mindig tölthető anélkül, hogy egy kiegészítő autós töltőt kellene hozzá vásárolnia.
Műszaki adatok:
Adatátviteli sebesség: Class 10 ? Automatikus felvétel kezdet: Igen ? Autós kamera jellemzők: Kijelző, Akku, Mikrofon ? Loop funkció: Igen ? Látószög, vízszintes: 152 ° ? Memóriakártya típus: Mikro SD kártya (32 GB-ig) ? Méret, magasság: 37 mm ? Méret, mélység: 72 mm ? Méret, szélesség: 67 mm ? Súly: 78 g ? Típus (autó biztonságtechnika): Autós kamera GPS-szel ? Videó (optikai): 1920 x 1080 pixel ? Üzemi feszültség: 12 V, 5 V/DC
Szállítás tartalma:
Autós kamera, Autós töltőkábel (szivargyújtó), Használati útmutató.
Figyelem:
Utazás előtt győződjön meg róla hogy hazájában/az uticél országban engedélyezett a használata. Mennyiség: 1 db(Egységár: 29 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft *
Személyes (11-16h)
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése