2017. június 27., kedd

Nagyon hatékony Billentyűzet tisztító, Ragacs, gél klaviatúra mobil telefon autó, stb tisztításához. - Jelenlegi ára: 99

Neked is életed fontos része a számítógép, laptop, telefon? Előtte eszel, iszol? A mindennapi használat során elkerülhetetlen a kisebb nagyobb szennyeződések, ételmaradékok, hajszálak billentyűzetbe jutása. Ezzel a ragaccsal könnyedén eltávolíthatod!
Ezzel a termékkel és néhány perc időráfordítással könnyedén újjá varázsolhatod billentyűzetedet, telefonodat. A tapasztalatok szerint egerek, távirányítók vagy akár hangfalak szellőzőrácsainak tisztítása is nagyszerű ez a termék.
A termék akár ajándéknak is kiváló lehet.
A billentyűzettisztító zselé használatával könnyen száműzheted a billentyűkre rakódott szennyeződéseket, sőt akár a mobiltelefonodon vagy távirányítódon is használhatod. Csak annyit kell tenned, hogy a zselét ráhelyezed és rányomkodod a tisztítani kívánt felületre majd lehúzod onnan.
A tisztítózselé a billentyűzetre masszívan, polip módjára tapad, hogy a legkisebb résekből is eltávolítsa a nem oda való dolgokat. Elnyeli a koszt és egyéb maradványokat.
A zselé további pozitív tulajdonsága, hogy sokáig használható és nem hagy maradványokat sem a billentyűzeten, sem a kézen. Ha már a spray, tisztítókendő, papír nem használ, akkor a tisztítózselé lesz a megoldás.
Anyag összetétel: Guagum, Glicerin, Poly Vinyl Alcohol. Methyl Paraben, Propyl Paraben

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 15:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése