2016. szeptember 26., hétfő

FIFA 08 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható, magyar nyelvű FIFA 08 játékszoftver. A képen (amikor tükröződik a telefon kamerája) látható egy karc, de több is van rajta. Hibásként árulom, mert van hogy olvassa a gépem, van hogy nem. Van hogy a menüig eljut, de ott nem megy tovább.  Az enyém chippelt és fejvédelemmel van ellátva, de egy standard PS2-ben lehet hogy működik. Próba szerencse, 1 Ft-tól indul.
Licitet nem törlök, ha valamire licitálsz, és megnyered, 15 napon belül át kell venned. A felelőtlenül licitálók (főleg akik hetekig ígérgetik, hogy eljönnek a termékért), az aukció végétől számított 15 nap után AUTOMATIKUSAN NEGATÍV értékelést kapnak, amennyiben nem történik meg az adásvétel!!!!
Internetes fizetést is elfogadok (PayPal, Payza, Neteller, Perfect Money)
Csere is érdekel, minden ajánlatot meghallgatok.
Ami különösen érdekel: 5, 25-ös floppy meghajtó, Pentium, Pentium 2 és P entium 3 alaplapok SD ram foglalattal, Pentium 2 és 3 processzorok, SD RAM-ok (minden méretben, különös tekintettel a 256 MB vagy feletti, illetve a 64 MB vagy alatti méret), Game Boy Advance, Nintendo DS, SNES, PlayStation 1, 2 (mindekettőből csak a FAT verziók, akár hibásak, akár nem), Mercedes W210 kombihoz hátsó lámpák, 12V szivargyújtó -> 220 V adapter/inverter, 19 colos vagy kisebb LCD TV VGA, HDMI, Scart és/vagy kompozit bemenettel, LaserDisc-lejátszó, MiniDisc lejátszó lemezekkel, jó minőségű, modern AV-erősítőhöz használható kisebb fadobozos hangfalak. Nintendo konzolokhoz átalakító és flash kártyák, 2005 utáni AGP-s videokártyák
1000 Ft alatt nem postázok! Természetesen több termékemre való licit esetén az ár összevonható.
 
Az 1 Ft-os termékeket nem azért teszem fel hogy meggazdagodjak rajtuk, így valószínű neked sem éri meg az ország másik feléről idejönni érte vagy po staköltséget fizetni, mert az a legtöbb ! esetben több lenne, mint a termék értéke. Ennek ellenére ha mégis úgy gondolod, hogy valamiért fontos számodra, és érdemes eljönnöd érte, szívesen látlak Sárváron, nagyon szép és nyugalmas kisváros. Ha van a környéken ismerősöd és megbízható (eljön a termékért, nem csak ígérgeti), neki is átadom. Az 1 Ft-os termékek esetében (mivel 1 Ft-os érme nincs már forgalomban) készpénzben fizetve 5 Ft az ár, vagy csere is szóba jöhet értékegyeztetéssel is.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-10-17 13:48 . FIFA 08 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése