2016. szeptember 30., péntek

Crosman Silverfox NP légpuska, 4x32 távcsővel - Jelenlegi ára: 72 750 Ft

A Crosman Silver Fox NP egy különlegesen szép, ezüstszínű kivitelben készült csőtörős működésű légpuska, mely nem csak megjelenésében, műszaki tartalmában is figyelemre méltó. A Silver Fox (ezüst róka) egyedi megjelenését a cső és a dugattyúház egyedi felületkezelése adja, mely eddig inkább a drágább, prémium kategóriába tartozó fegyverekre volt jellemző megoldás. A Silver Fox egyesíti a modern légfegyvereknél alkalmazott technikai újdonságokat és az extra felszerelést.
A Nitro Piston gázrugó, a hangtompított csőfal, az ezüst felületkezelés valamint a tartozékként hozzá adott Center Point 4x32-es céltávcső, más hasonló árkategóriájú légfegyvereknél feláras felszerelésnek számítanak. Mindezek figyelembe vételével a Silver Fox egy kiváló ár-érték arányú légfegyvernek számít, melynek kategóriájában nem igazán akad vetélytársa. A Silver Fox légpuska gazdag felszerelése mellett igen komoly teljesítménnyel is rendelkezik, melyet az amerikai vásárlók részére apróvad és rágcsálóirtásra ajánlanak.
Az egyedi kivitelben készült fegyvernek számos előnyös tulajdonsága van a hagyományos rugós működésű légfegyverekkel szemben. Ezekek alapján a Crosman Silver Fox halkabb működésű, folyamatos és tartós energiaszinttel rendelkezik, rezonancia-mentesen működik és a kisebb hátrarúgás miatt pontosabb lövések leadása képes, mint egy rugós változat. Összességében elmondható, hogy az ezüst róka egy igényes kivitelben készült, kiváló ár-érték arányú légfegyver, mely hobbi célra első osztályú választás.
A Crosman Silverfox NP tulajdonságai:
Csőtörős működés
Csőtorkolati sebesség: 305 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 170 m/s (magyar előírás szerint)
Kaliber: 4. 5 mm
11 mm-es távcsősín
Ergonómikus kétkezes fa tus
Fénygy űjtős TRU GLO irányzékok
Manuális ! véletlen elsülés elleni biztosítás
Teljes hossz: 1090 mm
Csőhossz: 480 mm
Tömeg: 2. 7 kg
Gyártó: Crosman, USA


Jelenlegi ára: 72 750 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 14:37 . Crosman Silverfox NP légpuska, 4x32 távcsővel - Jelenlegi ára: 72 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése