2022. november 17., csütörtök

Nemere István - Állatkert a Kozmoszban/A legnagyobb kaland - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
A három ifjú űrkalandor, Lars, Don és Ariel történetei újra megjelennek! A három kötetes sorozatban minden könyv két-két teljes, önállóan is élvezhető regényt kínál az olvasónak.
Ötödik regény: Állatkert a Kozmoszban
Nagy fülű elefánt, színes arapapagáj. szürke farkas, fehér kecske, óriáskígyó, színes halak, teknősök - talán Noé bárkáján utaztak így együtt, mint most a Kolumbusz űrhajón. Brem kapitány és legénysége fel tucat űrhajóspalántával együtt száguld egyenesen a Mars felé, ahol is - ki hinné - még a 24. század végén sincs állatkert, és nagyon várják a Földről érkező állatokat. A gondozók, fiúk és lányok, hamarosan barátságot kötnek az állatokkal. Gondtalanul múlik az idő egészen addig, amíg Rómeó és Júlia kis híján a vesztüket okozza. A két híres név viselője két tanulékony mosómedve, akik előtt nincs semmiféle akadály.
Olyan űrkalandok várnak a gyerekekre, amilyenekről mindig is álmodták. Melyiküknek lesz bátorsága kilepni a világűrbe, hogy megmentse a kapitány életét? Az izgalmas regény végén mindenre választ kapunk, még arra is, hogy milyen sors vár egy potyautasra.
Hatodik regény: A legnagyobb kaland
A régtől ismert "űrgyerekek" most először megjelenő, hatodik (és még nem merjük állítani, hogy az utolsó... ) kalandja a Földön, az űrben és a Holdon játszódik. Filmforgatás közben emberrablók hurcolják el az űrbe a két főszereplőt. Jól ismert hőseink: Keiko és Lars, Dolli es Don, Kata és Ariel persze habozás nélkül elkötnek egy másik űrhajót, és a gazfickók nyomába erednek, hogy aztán az űrben és a Holdon számos mulatságos, különös vagy éppen életveszélyes kalandot éljenek át.  

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2022-11-17 23:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése