2021. november 25., csütörtök

ROYAL CANIN EARLY RENAL VETERYNARY ALUTASAKOS VESEKÍMÉLŐ GYÓGYTÁP CICÁKNAK(2111) BP. - Jelenlegi ára: 360 Ft


ROYAL CANIN
EARLY RENAL
VETERINARY
VESEKÍMÉLŐ GYÓGYTÁP
IDŐS CICÁKNAK
 85 GR
A Royal Canin Feline Early Renal alutasakos egy teljes értékű táp, az öregedés egyes nyilvánvaló jeleit mutató, érett korú macskák számára, 7 éves kor felett.
Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.
Jellemzők:
- Veseműködés korai támogatása: A veseelégtelenség kezdeti jelei esetén mérsékelt foszfortartalommal, EPA-val + DHA-val, valamint egy antioxidáns komplexszel támogatja a veseműködsét.
- Támogatás idősödő állatoknak: Tápanyagokkal és antioxidánsok keverékével, mint például E és C vitaminnal kifejlesztett összetétel, mely segít leküzdeni az idősödés kezdeti jeleit.
- Támogatja az emésztést: Könnyen emészthető formula prebiotikumokat tartalmazó rostok kiegyensúlyozott keverékével az egészséges emésztés és bélpasszázs elősegítéséért.
- Ez a diétás táp struvit és kalcium-oxalát kristályok képződéséhez kedvezőtlen húgyúti környezetet teremt.
Összetétel:
Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, növényi fehérjekivonatok, zöldségfélék, ásványi anyagok, zöldségfélék, élesztők. Fehérjeforrások: csirkem sertés.
Adalékanyagok/kg:
- Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:  D3 vitamin: 340 NE, Vas: 4 mg, Jód: 0, 35 mg, Réz: 2, 9 mg, Mangán: 1, 3 mg, Cink: 13 mg.
- Technológiai adalékanyagok: Üledéskes eredetű klinoptilolit: 0, 2 mg.
Az ár 1 db-ra vonatkozik, 19 db van belőle.
Sajnos a cicánk 18 évesen meghalt, a megmaradt alutasakos tápjait árulom.
Másik fajta Royal Canin vesekímélő alutasakos megmaradt tápok egy másik aukciómban szerepelnek.
A megadott szállítási összegért az összeset el tudom küldeni.
Személyesen kizárólag előre egyeztetett időpontban Budapesten a XX. kerületben vehető át, de ott minden időpontban meg tudom oldani, vagy postázom.    Számlaszámomat
a Vatera a vásárlási értesítőben sikeres licit után elküldi a vevőnek, kérem ott visszakeresni utalás előtt.  
Több termék vásárlása esetén a postaköltség nem adódik össze, több termék vásárlása esetén érdeklődjön, a súlytól függ.    Kérdésekre szívesen válaszolok, de alkudozni nem szeretnék!   Köszönöm az érdeklődést!     
MentésMentésMentés

Jelenlegi ára: 360 Ft
Az aukció vége: 2021-11-26 03:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése