2021. augusztus 29., vasárnap

ÚJ INTEL ULTRABOOK | INTEL® CELERON N3350 |14,1" FULL HD LED IPS KIJELZŐ | 4GB RAM | 64GB SSD! - Jelenlegi ára: 55 0

ÚJ LINCPLUS INTEL ULTRABOOK | INTEL® CELERON N3350 |14, 1" FULL HD LED IPS KIJELZŐ | 4GB RAM | 64GB SSD | ELADÓ KB 6 ÓRÁS AKKSIVAL, TELEPÍTETT WIN 10 OP. RENDSZERREL AZONNAL HASZNÁLATRA KÉSZEN!
ISKOLAKEZDÉSRE KIMONDOTTAN AJÁNLOTT A MÉRETEI ÉS SÚLYA MIATT!!!
AJÁNLATOKAT SZÍVESEN VÁROK A TERMÉKRE, MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK!
IRÁNYÁRON INGYENES A VEVŐ ÁLTAL VÁLASZTOTT KÉZBESÍTÉSSEL!
A laptopot tavaly egy pár hetes ausztriai munkám alkalmával vásároltam kint természetesen jóval drágábban, mint amennyiért kínálom! Most is lehet kapni a gépet kb. 80-90eFt összegért, de ez tavaly még sajnos drágább volt! Azért vettem meg, mert hirtelen teles értékű és méretű laptop kellett a munkámhoz! Teljesen új az egész gép talán egy hónapot volt használva, mivel később kaptam céges laptopot! Felesleges, hogy a szekrényben álljon és tartaléknak sem szeretnénk megtartani az eladásra szánt laptopot, ami valakinek még talán több évi felhőtlen szórakozást, vagy gyors munkát biztosíthat!
https: //azolcsosag. hu/EU-ECO-Raktar-LincPlus-P3-14-inch-Laptop-Intel-Celeron-N3350-4GB-RAM-64-GB-eMMC-Windows-10-FHD-Kijelzovel-Ezust
Kiválóan csendes és határozott működés jellemzi vékony és ultrakönnyű, jól szállítható gép , mindössze 1, 3 kg. akkumulátorral együtt! Nem a haszonszerzés a célom (de ez az árból ki is derül) hanem, hogy új tulajdonosa legnagyobb megelégedéssel használhassa még évekig! Akkumulátora még mindig új kondícióban van és felhasználástól függően kb. 6 órán keresztül működteti a gépet. Telepített és legális Windows 10 64 bit. op. rendszerrel és a legfontosabb programokkal telepítve, azonnal használatra készen kerül átadásra! A matt 14, 1” FULL HD IPS LED kijelzője karc és pixelhiba mentes, gyönyörű képe van! Kiváló a hangzása, amit az ember nem is gondolna a méretei alapján, mert a hanghoz hely is kell, de ez meglepően jó minőségű! Nyilván a képeken is látszik, hogy a német nyelvű billentyűzet „ magyarítva” lett kiváló minőségű 3M Scotch billentyűzet bevonattal, ami NEM matrica, hanem anyagában feliratozott öntapadós fólia, ami sohasem fog elkopni! Természetesen teljes értékű magyar billentyűzetnek megfelelő karaktereket ír! A legszükségesebb programokkal adom, azonnal használatra készen! Mivel a 64 GB háttértár nem túl sok én 256 GB TF kártyával bővítettem az adatok tárolására, kiváló és mobil választás volt, ajánlom mindenkinek!
Képernyő méret: 14, 1”
Felbontás: FULL HD+ LED IPS (1920 x 1080),
CPU: Intel Celeron N3350, frekvencia 1, 1 GHz-ig 2, 4 GHz-ig, 2M gyorsítótár
HDD: 64 GB SSD, (bővíthető akár 512 GB-ig SSD)
RAM: 4 GB LP DDR4
VGA: Intel HD
KAMERA: 2 MPX
BLUETOOTH 4. 1 KÜLSŐ
ADATTÁROLÓ: TF KÁRTYA 256 GB-ig (nem tartozék)
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 10 64 bit.
Vezeték nélküli LAN: Intel Két sávú WIFI modul, 802. 11 ac / a / b / g / n
Akkumulátor kapacitása: 38W / 5000 mAh (lítium-ion (Li-Ion)) használattól függően akár 6 óra is lehet
Hiányosságairól őszintén:
a billentyűzete „ magyarított” , teljes értékű magyar billentyűzet kivéve a „ hosszú í „ betűt, mivel a külföldi billentyűzet nem tartalmazott + gombot
a töltője szintén külföldi így egy un. adaptert kell a végére tenni (semmiben nem befolyásolja a működését)
Általam egyéb ismert és tapasztalt hiányossága nincs a laptopnak, gyors és magabiztos készülék! Leginkább a FUTÁR, vagy FOXPOST kézbesítés a legmegfelelőbb számomra a munkahelyeim szoros beosztása miatt! Természetesen a helyszínen kipróbálható! Aki szeretne az eredeti árának töredékéért csúcsminőséget élvezni még jó pár évig annak kiváló választás lehet!

Jelenlegi ára: 55 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 09:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése