2021. április 29., csütörtök

Quantum quattro fülbevaló (1003) - Jelenlegi ára: 3 450 Ft


Quantum quattro fülbevaló
Gyöngyök átmérője: 8 mm
Hossza: 10, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet).
Quantum quattro
Jellegzetességei: a shattuckit, a dioptáz, a malachit és a krizokolla keverékékéből füstkvarcon kialakuló quantum quattro megelőzi a gyógyító krízist, vagy katarzist, amely a negatív energiák finom elszivárgásával ér bennünket. Az átalakulás köveként drámai hatással bír az energiamezőre, megerősíti az immunrendszert és a DNS-t, s megindítja a 12 szálas DNS-gyógyítást. A bolygóba földeli a spirituális energiákat, és lehetővé teszi, hogy az információ szabadon áramoljon a létezés minden szintjén, emellett fontos védelmező kő is, elnyeli a negatív energiákat és a szennyeződéseket.
Spirituálisan: a QQ kitisztítja a pszichikus látást, megóv vezetés közben, és ügyel arra, nehogy az entitás átvegye az uralmat a fizikai test fölött. A várt 2012-ben meginduló rezgésváltozással áll összhangban, így – ha jó szándékkal és őszintén használjuk – ez a kő segíthet jobb világot teremteni. Meditáljunk vele, és világosan vizualizáljuk a pozitív változásokat, amelyeket végre akarunk hajtani, hogy ellensúlyozzuk a bennünket körülvevő negatív kilátásokat. Ez a kombináció a teljesség és a béke jelképe.
Környezetileg, vagy fizikailag: ha olyan helyre tesszük, ahol kibillent az egyensúly, gyengéden helyreállítja. Ha egy követ teszünk a harmadik szem csakrára, egy másikat pedig a napfonatcsakrára, az elme, a test és az érzelmek egyensúlyba kerülnek.
Pszichológiailag: A QQ különösen hatékonyan gyógyítja az előző, vagy jelenlegi életben átélt gyász hatását, és elengedi a fizikai testben hozott fájdalmat. Kiemeli a mély érzéseket és a pszichoszomatikus okokat, elvágja a nemkívánatos kötelékeket, feloldja a kinőtt mintákat, valamint megtanít felelősséget vállalni a tetteinkért, a gondolatainkért és az érzéseinkért. Ez a kő megtöri a hipnotikus parancsokat, megakadályozza a pszichikai látás használatát, megtöri az előző életekben ránk szórt átkokat, és titoktartásra késztet.
A QQ segít pozitívan tekinteni az életre, segítségével képesek leszünk ráhangolódni saját erőforrásainkra, és különösen hasznos, ha nem tudjuk, mi legyen a következő lépésünk, mivel irányt mutat. Erőteljes mentális tisztító és méregtelenítő kő, egyben felszabadít a késztetés alól, hogy másokat irányítsunk.
Érzelmileg: a QQ a szív nagy erejű gyógyítója, aktiválja a magasabb rendű szívcsakrát. Kiemeli a napfonat csakrából a negatív érzelmeket, mint amilyen a bűntudat, így visszafordítja a káros érzelmi programozást. Hídként működik az érzelmi gyógyítás során, különösen a belső gyermek számára, megtisztítja a gennyes sebeket és elfeledett sérelmeket, feloldja a gyászt, az árulás érzését és a bánatot, rendkívül hatékonyan gyógyítja az elhagyatottság fájdalmát. Ez a kő megmutatja, hogy a kapcsolatunkban jelentkező problémák az énünktől való belső elfordulást tükrözik. A QQ helyreállítja ezt a köteléket, és minden szintre szeretetet vonz, így gyógyítja a szeretetre sóvárgó érzelmi fekete lyukat. Megtisztítja a szeretetről vallott nézeteinket, és a szeretet új rezgéseivel ajándékoz meg. Jótékonyan hat az ingataggá vált kapcsolatokra, stabilizálja és gyógyítja az otthonunkat és a személyes kölcsönhatásokat. Ez a békés és megtartó kő segít nyugodtan elfogadnunk a folyton változó helyzeteket, valamint mozgósítja a hatalmas belső erőnket. A QQ növeli személyes hatalmunkat, kreativitásra inspirál, erősíti a környezetet és az ökológiai megoldások iránti érdeklődésünket. Minden szinten támogatja a nagytakarítást és a méregtelenítést, s az így felszabaduló területekre pozitív rezgéseket áraszt. Megmutatja, hogyan hagyhatunk hátra mindent, ami céltalanná vált. Megvédi a talpunk alatt elhelyezkedő földcsakrát és annak földelő zsinórját, ha olyan helyen vagyunk, ahol a földenergia háborog. Enyhíti a megtestesülésünkkel kapcsolatos kettős érzéseket, így segít elfogadnunk fizikai testünket és szexuális természetünket.
A QQ hatékonyan megtöri a karmikus kölcsönös függőség körét, amely függőség, vagy rögeszmés kapcsolat során alakul ki. Segít a gondozóknak, vagy a partnereknek felismerni, hogy egyikük sem „ teheti meg a lépést” a függő személy, vagy párjuk helyett, és nem is irányíthatják a viselkedését. Segyt szilárd támaszt nyújtani, miközben a másik lélek a maga útját járja, de azt is jelzi, mikor ajánlatos közbelépni.
Gyógyhatása: mesteri gyógyító; gyengéden helyreállítja a test egyensúlyát, és általános erősítő hatással bír. Jótékonyan hat a sejtek közötti szerkezetre, a sejtek zavaraira, új oxigénnel tölti fel a vért, erősíti a tüdőt, a hasnyálmirigyet, az inzulint és a pajzsmirigyet, javítja az anyagcserét, a T-sejteket és a csecsemőmirigyet. Orvosolja a Ménič re-kórt, a magas vérnyomást, a fájdalmat, a migrént, a kimerültséget és a sokkot, csillapítja a hányingert, támogatja a májat, a vesét és az emésztőszerveket, enyhíti a menstruáció előtti feszültséget, leküzdi a függőséget és a stresszt. Jótékonyan hat a reumára és a fekélyekre, erősíti az izmokat, enyhíti az izomgörcsöket, a fertőzéseket és véd a miazmák ellen.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 3 450 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 19:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése