2021. március 26., péntek

Új fa kutya kisállat kennel ketrec ól kifutó 8 elem 68cm magas zárható kapuval ( C8 ) - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Méretek a képek között illusztrálva
A helyiségekben vagy kívül egy terület kijelölése segít a háziállatok gondozásában, és a biztonság garantálását is szolgálja. A változatosan felálítható, kapuval felszerelt fajáték egyszerűen beállítható és azonnal használható.
A játszótér 8 panelből áll, amelyeket bármilyen módon beállíthat. A játszótér biztonságos és stabil, a habbal ellátott csúszásgátló lábaknak köszönhetően megakadályozza a padló károsodását. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen sík felületre tegye kockázat nélkül. A játszótér szilárd fenyőfából készül, a keresztelemek sima felülettel rendelkeznek, úgy mint a szélek is. Ezen felül az összes elem kissé kerek, ami jelentősen csökkenti a sérülések kockázatát, még közvetlen, dinamikus ütés esetén is.
A fa kennel tökéletes megoldást jelent arra az esetre, ha bármilyen háziállatot, például kutyát tartunk benne. A játszótér mozgó kapuval rendelkezik, zárral. Szétszerelt állapotban a készlet nem foglal sok helyet, ami megkönnyíti a tárolást. A játékszert otthoni használatra (például habosított puzzle-készletre helyezése), valamint szinte bármilyen felületen , illetve küldtéren is használhatuk.
Postázás utánvéttel.
Új termék, Áfás számlával.

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 10:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése