2020. augusztus 29., szombat

Super Omega 3 aktív - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

SUPER OMEGA 3 AKTÍV KAPSZULA 60 db
Mik azok az omega-3 zsírsavak, és miért fontosak?
Az élelmiszerekkel elfogyasztott zsírok, olajok lebontási termékei a zsírsavak. Két nagy csoportjuk a telített és a telítetlen zsírsavak osztálya. Az esszenciális, vagy többszörösen telítetlen zsírsavakat a szervezet nem képes előállítani, ezért nélkülözhetetlen a táplálék (vagy étrendkiegészítő) formájában történő pótlásuk. Az omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjának tagjai, közéjük tartozik a linolénsav, az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA). Az omega-3 zsírsavaknak számos hasznos tulajdonsága van, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében. Csökkentik a vér koleszterinszintjét, így alacsonyabb lesz az érelmeszesedés és a szívinfarktus kockázata is. Részt vesznek a zsírok szállításában, a gyulladásgátló prosztaglandinok képzésében, és ismerjük az immunrendszerre kifejtett jótékony hatásukat is. Továbbá szerepet játszanak az idegrendszer és sejthártyák felépítésében, serkentik a gondolkodásért és értelmi képességért felelős agyterületek működését, ami a koncentráló képesség javulásához vezet.
A Super Omega 3 Aktív természetes halolajat tartalmaz, amelyet a dél-amerikai óceáni térségben halászott makrélák, szardíniák és tonhalak felhasználásával állítunk elő. Rendkívüli hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag fenntartható halállományból halásszunk, gondoskodva ezzel a környezet egyensúlyáról és a kiváló minőségű, géntechnológiától mentes alapanyagról egyaránt.
A Super Omega 3 Aktiv összetevői:
halolaj (41%), zselatin, ligetszépeolaj (13%), árparostok, nedvesítőszer (glicerin), emulgeálószerek (mono- és diglycerin étkezési zsírsavakból), pálmamag-olaj, színezék (vas-oxid)
Bizonyos telítetlen zsírsavak, mint amilyen az omega-3 is, csökkentik az LDL szintet. Ezért az omega-3 zsírsavak mérséklik az szív- és érrendszeri betegségek, az agyvérzés és minden az erekkel összefüggő megbetegedés kockázatát, hiszen segítenek „ tisztán tartani” illetve „ megtisztítani” az erek falát.  
Eredeti ára 10290. -

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 02:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése