2020. június 25., csütörtök

Lorelli Felicia sport babakocsi - Beige 2019 - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#ffcaa1
Márka:
Lorelli
Korcsoport:
Újszülött kortól
Típus:
Lapra csukható sport babakocsi
Lorelli Felicia sport babakocsi
Ultrakönnyű, egyszerűen kezelhető babakocsi, letisztult külsővel.
Ezzel a kocsival játék a tömegközlekedés és a bevásárlás! A Lorelli márkáról: kiválóan személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkező pénztárcabarát termékeket kínál, amiket legtöbb vásárlónk előszeretettel választ. INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL!
Lorelli Felicia sport babakocsi Kiknek ajánljuk? Akiknek fontos a praktikusság és jól kezelhetőség. Tökéletes választás, ha sokat tömegközlekedsz vagy kicsi az autód csomagtere, valamint szereted az innovatív megoldásokat.
Jellemzők: A babakocsi újszülött kortól 15 kg testsúlyig vagy 96 cm testhosszig használható. Kupolája bővíthető, felhajtható, melyet napellenzővel és betekintő nyílással láttal el. Háttámla és lábtartója állítható, egészen fekvő pozícióig dönthető. Biztonsági öve 5 pontos, melyen puha vállpárnák vannak, így kényelmes a babának. Karfája levehető a könnnyebb kezelhetőség kedvéért. Első kerekei bolygósíthatóak és fixálhatóak. Az ülés alatt elhelyezkedő, nagyméretű bevásárlókosara megkönnyíti a bevásárlást is. Egykezes, innovatív összecsukási mechanizmus, mellyel kicsi, kompakt méretűre összecsukható. Dupla hátsó fékkel rendelkezik, mely lábbal könnyen kezelhető. Tartozik hozzá egy színben, anyagában passzoló lábzsák a hidegebb időkre, valamint egy szúnyogháló a nyári sétákhoz. Tartozékok: kupola karfa lábzsák bevásárló kosár szúnyogháló Vásárolható tartozékok: bundazsák, napernyő, esővédő, babakocsi játék Méretei: kinyitva: 80x50x109 cm összecsukva: 63, 5x41x26 cm Súlya: 7 kg

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 13:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése