2019. december 31., kedd

Retro teljes játék melléklet, demo CD csomag (PC Guru, GameStar, Guru Gamer, stb.) - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladóak a képeken látható teljes játék mellékletek, és demo CD-k, DVD-k, melyek PC Guru, Gamestar, Guru Gamer, stb. magazinok mellékletei voltak. Zömmel 2001-2012 közötti évjáratúak vegyesen.
Összesen 82 db teljes játék lemez, ezen felül 68 db demo CD és DVD.
A teljes játékok listája az alábbi linkről letölthető:
https: //drive. google. com/file/d/1heNyiDou37WovXIkORDx-CiCLBdhXFFs/view? usp=sharing
A lemezek állapota használt, átlagos, helyenként előfordulhatnak hajszál karcok, foltok, ujjlenyomatok. Amúgy el voltak téve szekrénybe, évek óta elő se vettem őket, szóval szerintem különösebb probléma nincs velük. Az olvashatóságukért felelősséget nem tudok vállalni, már csak a korukból fakadóan sem, meg nyilván egyesével nem tesztelem végig az összeset. Felelősséget azért sem tudok vállalni, hogy a játékok futnak-e modern OP rendszeren, ezt mindenki mérlegelje saját maga.
A teljes játék mellékleteket 100 Ft/db áron adom, a demo CD/DVD-ket jelképes 1500 Ft-os áron adom az egészet, gyakorlatilag ajándékba. Így a teljes csomag fix áron 8. 200 + 1500 = 9. 700 Ft.
Elsősorban retro számítástechnika rajongóknak, gyűjtőknek ajánlom, és aki szeretne egy kicsit nosztalgiázni, felelevenítenie a gyerekkorát, fiatalkorát.
A személyes átvétel, és fizetés preferált Pécsen, de igény esetén a csomagküldés is megoldható MPL csomagként, természetesen a vevő költéségére. Csomagküldés esetén a vételár + postaköltség előreutalását követően tudom elküldeni a csomagot.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 19:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése