2019. június 30., vasárnap

Tristar MX4152 Robotgép 2 literes Tésztakeverő Tállal - Jelenlegi ára: 11 299 Ft

Tristar MX4152 Robotgép 2 literes Tésztakeverő Tállal
 
Készítsd el a legjobb süti receptek a Tristar MX4152 robotgéppel és tésztakeverővel! A Tristar robotgép modernséget és praktikusságot visz konyhádba. A Tristar MX4152 turmixgép és tésztakeverő tartalmaz egy forgatható műanyag tálat, melynek kapacitása 2 liter (23 cm átmérőjű x 13 cm-es magasságú). 5 sebességi fokozattal, turbó funkcióval és csúszásmentes lábakkal rendelkezik. Könnyen tisztítható, tartalmaz 2 dagasztóhorgot és 2 habverőt. Méretei: kb. 30 x 34 x 23 cm
Feszültség: 2230 V - 50 Hz
Teljesítmény: 200 W
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Tristar
 
A Tristar úgy gondolja, hogy a minőségi termékek vásárlása nem lenne luxus. Nem kellene kizárólagosan a mély zsebekkel rendelkezők számára nyújtani a kis minőségű háztartási készülékeket a megfizethető áron. Arra törekszenek, hogy az úgynevezett ? verhetetlen alapokat? hozzanak létre. Az alapvető háztartási termékeket, amelyek nagy jelentőséggel bírnak otthonodnak, és szükségtelen funkciók nélkül biztosítják. A szükséges megoldást az ár minimális megtartása érdekében. A teljes választékban különös figyelmet fordítanak erre az ár-érték arány stratégiára, a korszerű tervezéssel együtt.
 
A Tristar jól ismert a legjobb tesztelésű termékek nemzetközi elismeréséről. A jó minőségű, egyszerű funkcionalitás és helyi támogató ügyfélszolgálat mellett feltűnő modelleket hozzanak létre, amelyek megfelelnek a terméktervezés aktuális trendjeinek. A Tristar küldetése, hogy ösztönözzön mindenkit. Élvezze a háztartás fenntartásának örömét a minimális erőfeszítéssel és a maximális szórakozással és kényelemmel. Sok éven át és sok országban fontos szerepet játszanak a piacon, és az elkövetkezendő években lépést tartanak a fejlődéssel.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 11 299 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése