2019. március 27., szerda

Vagány festék nyomatos H&M hibátlan pasis farmernadrág 146 152 - Jelenlegi ára: 3 190 Ft


  14, 5 éves kisfiam kinőtt nadrágjait kínálom eladásra, méret alapján van köztük 128-134-es, sőt 170-es is, kérlek mindegyiknél ellenőrizd a mért adatokat, én a saját tapasztalatom alapján választottam a méretkategóriákat.
Mindegyik megkímélt darab, olyan, amilyet magam is szívesen megvennék, vannak köztük újak is, melyeket tavaly vásároltam, de kissé pocakos kisfiam úgy nőtte ki őket, hogy nem volt alkalma hordani.
Az esetleg előforduló hibákat mindenhol külön jelzem és fotóztam, kérlek ezek tudatában licitálj, köszönöm szépen.
A legszuperebb H&M farmernadrág 152-es, 11-12 éves méretben, a 2011-es tavaszi kollekcióból.
Hihetetlen design darab, színe fekete alapon pink és fehér nyomatok, hímzések (mintha valaki végig öntötte volna egy vödör festékkel) dereka fix, enyhén mélyülepű, szárai szűkebbek és enyhén banánosak, komolyan szívdöglesztő felvéve : )
Anyaga pamut és poliészter keveréke, vastagabb de nem merev farmer.
Nagy kedvence volt fiamnak, de hasonlóan az aukcióim között található 134-es testvéréhez, a dereka fix, így csak párszor tudta felvenni , nagyobb méretben már nem vettük meg, úgy tűnik, ez nem az ő fazonja a H&M kínálatából : ), tökéletesen újszerű mégis az állapota, sem kopás, sem folt, semmilyen károsodása nincs, a nyomatok is tökéletesek.
Az aukciót nem szeretném lezárni kikiáltási áron idő előtt, megértésedet köszönöm szépen : )
 
 
 
 
 
 
Licitálás előtt kérlek olvasd el saját oldalamat. Köszönöm!
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!


Jelenlegi ára: 3 190 Ft
Az aukció vége: 2019-04-17 18:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése