2017. december 29., péntek

Kívánság lampion,Égi lámpás(Órás Piros,Fehér Szív) - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Szállítási idő: 1-2 munkanap.
Óriás piros színű szív 100 cm magas és 110 cm széles.
Óriás fehér színű szív 100 cm magas és 110cm széles.
(A képek között találhtó fotó. )
A kívánságlámpás története 
Ezeket a papírballonokat repülő lámpásnak, azaz Tiang Deng-nek nevezik, eredete a keleti világban több száz évre nyúlik vissza.
Ázsiában a mai napig hagyományosan több ezer ilyen repülőlampiont, azaz kívánságlámpást engednek fel az emberek újév napján, vagy az ismert ";; Fullmoon";; ünnepeken.
Annyi év elteltével még mindig él a szokás, hogy feleresztésekor a belesuttogott, ráírt  kívánságok valóra vállnak, és felszálltakoraz égbe viszi a ránk leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor a kívánságlámpás fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el.
Mi az a kívánságlámpás?
A kívánságlámpás 90x60 cm méretű, bambuszból, rizspapírból és egy speciális mécsesből álló lámpás, mely a meleg levegő hatására emelkedik fel a magasba - mérettől függően - 1000 méter magasságba. A mécses kb. 10 percig ég, majd amikor kialszik, az égi lámpás lassan leereszkedik. Mivel a termék csakkörnyezetbarát alapanyagokat tartalmaz, ezért a természetben hamar elbomlik.
A kívánságlámpás használata
A kívánságlámpás minden ünnep fényét és meghittségét emeli, legyen szó eljegyzésről, születésnapról, esküvőről, megnyitóról vagy akár céges rendezvényről.
A lámpás reptetése tartalmas és felejthetetlen családi program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Biztonsági, rögzítő kötéllel ellátott Kívánság lampion
Ezek a lampionok is ugyan úgy működnek, mint a már megszokott kívánság lampionok csak ezeknél a lampionoknál a csomagban található egy hosszú vékony biztonsági rögzítő kötél darab.
A kötél egyik végét a lampion széléhez lehet kötni a másik végpontját pedig egy fix stabil ponthoz.
Ezáltal a lampion a teljes működési időtartam közben ellenőrizhetővé válik!
Nem kell attól tartani, hogy olyan helyre viszi a szél az égő mécsessel üzemelő lampiont, ahol esetlegesen meg gyújtana valamit és kárt okozna.
A rögzítő kötél miatt a lampion csak a kötél hosszúságáig emelkedik fel és egy színes világító gömbként tündököl, majd, mikor a mécses a lampionban ki alszik, a lampion leereszkedik a földre és biztonságosan megsemmisíthetővé válik.
Illetve, ha működés közben a szélerősség vagy bármely esemény a biztonságos működtetést veszélyeztetné, akkor a zsinórral a lampiont vissza lehet vonni és el lehet oltani a benne lévő mécsest.
Így a termék megfelel a jelenleg hatályos tűzgyújtási rendeletnek, amely szerint tüzet gyújtani, nyílt lángot használni csak abban az esetben szabad, ha az a teljes időtartam alatt ellenőrizhető és bármikor megszüntethető.
A rögzítő kötéllel ellátott Kívánság lampion csak magánterületen használható!
A rögzítő kötél használata a lampiont felhasználó felelőssége!
A rögzítő kötél nélkül használt lampionok esetleges kár, baleset vagy jogi következményért a forgalmazó felelősséget nem vállal.
Figyelem!
Az általunk forgalmazott lampionok meg felelnek a leg magasabb minőségi elvárásoknak is.
Termékeink bevizsgált és minőségileg megbízható gyártótól származnak.
A kívánság lampionokra óriási igény mutatkozott az utóbbi időben és erre válaszként a piacot ellepték a filléres (300 Ft - 400 Ft-os), rossz minőségű sufnikban készített lampionok.
Ezeknek a termékeknek alapvetően kettő hibájuk van, amelyek vagy külön ? külön vagy együtt jelentkeznek.
Az egyik jellemző hiba a megfigyelésünk alapján az, hogy spórolnak a papírral, amiből a ballon (sok esetben nem is rizs papírt használnak, mert az drága) készül, ezért kisebb méretűre készítik, így a ballon rész nem fog össze elég légtömeget ebből következőleg nem bír fel szállni a lampion.
A másik jellemző probléma, az hogy ezeket a lampionokat nem impregnálják tűz gátló folyadékkal, mert az növelné a költségeket, így ezek a lampionok, ha fel is szállnak, ki gyulladhatnak a magasban, így az égő mécses bármire visszahullhat, káreseményt idézve elő.
Ránézésre mindegyik lampion egyforma, pedig ez nem igaz!
Válassza a minőséget és a biztonságot !!
Szeretném figyelmébe ajánlani további termékeimet is, úgy, mint:
Fehér Szív Ágyú, Kívánság lampionok- Égi lámpások, Belső LED világítású lampionok, Mobil telefon tokok stb.
A termékeim között található rózsaszín HAPPY BIRTHDAY dallamot zenélő virág és serleg-focilabda tortatűzijáték, tortagyertya is.
Nagyobb mennyiségű lampion gyors beüzemeléséhez ajánlom figyelmébe a termékeim között megtalálható Party ? Felvonulás fáklyákat, aminek a lángjával könnyedén több lampiont is egy időben lehet beüzemelni.
Kérem, tekintse meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 18:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése