2017. november 28., kedd

National Geographic hengeres tolltartó piros-fek. - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

A National Geographic henger alakú tolltartódban gond nélkül tárolhatod az összes írószered, amelyek az iskolai mindennapok során nélkülözhetetlenek lehetnek, akár filctollak és színes ceruzák is elférhetnek tágas belső terében. A tolltartó extra erős anyagból készült annak érdekében, hogy a helyes ceruza és körzővégek ne tehessenek kárt az oldalában. A hengeres tolltartók legfőbb előnye, hogy számos írószered elfér benne, különleges alakja eltér a megszokott téglalap alakú tolltartóktól melyekben korlátozott hely áll rendelkezésedre az írószerek tárolásához. A hengeres kialakítás kiküszöböli a problémát, annyi írószert pakolhatsz bele amennyit csak szeretnél. Bővítsd ki iskolaszereid tárházát és használd a menő grafikával ellátott National Geographic hengeres tolltartót az iskolai tanórák során. Jellemzők: - National Geographic tolltartó- piros-fekete színben- Henger alakú kialakítás- Cipzárral záródó- Mérete: kb 20cm 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2017-12-18 21:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése