2017. szeptember 30., szombat

My Little Friend cicás hengeres tolltartó - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

A rózsaszínű hengeres tolltartódon egy tündérien aranyos kiscica jelenik meg, szívecskékkel és a különböző lányos mintákkal együtt teszi igazán divatossá praktikus kétrekeszes tolltartód. A tetején található két cipzár két különböző méretű zsebet rejt amelyben különválaszthatod írószereid így gyorsabban megtalálhatod a tanórára éppen szükséges eszközöd. Az oldalán található pánt segítségével a csuklódra húzhatod és könnyedén magaddal viheted bármerre is jársz. Nagy méretének köszönhetően akár egy körzőt, 20cm-es vonalzót is tárolhatsz rengeteg színes ceruzád, filctollad és írószered mellett. Jellemzők: - My Little Friend cicás hengeres tolltartó- Két rekeszes cipzáros kialakítás- Csuklópánt- Mérete: kb 20cm 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2017-10-21 13:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése