2017. február 26., vasárnap

144 részes órajavító készlet órás szerrszámkészlet - Jelenlegi ára: 4 440 Ft

Prémium minőségű 144 db-os óra javító készlet. Ezzel a szerszámkészlettel könnyedén levehető az óra hátlapja, illetve óraszíj szereléskor vagy elemcserekor is nagy segítség.
A készlet tartalma:
1 db állítható óra hátlap eltávolító szerszám
1 db óraház nyitó kés
1 db anti-mágneses acél csipesz
1 db óraház tartó
1 db órahátlap eltávolító
3 db órahátlap eltávolító tartalék csap
1 db elemfedél eltávolító célszerszám
3 db anti-mágneses csavarhúzó
18 db fém tipli
3 db csapszeg kiütő
2 db csapszeg eltávolító hegy
108 db óraszíj csapszeg
1 db hordtáska
Áraink alacsonyan tartása érdekében a terméket közvetlenül a gyártótól rendeljük meg az Ön címére, a szállítás ideje 8-20 munkanap.
Amennyiben a termék több színben, illetve különféle méretekben választható, a rendelés leadásánál kérjük tüntesse fel a választott színt, méretet.
A vásárlás után a Vatera rendszere automatikusan küld egy vásárlási értesítőt, ez tartalmaz minden szükséges adatot az utaláshoz.  Utalni a K&H Banknál vezetett számlánkra tud, a könnyebb azonosíthatóság érdekében a megjegyzés rovatba kérjük írja be a felhasználónevét vagy a rendelési azonosítót.
A vételár és a szállítási költség beérkezése után azonnal megrendeljük a terméket. A rendelés visszaigazolását követően egy tájékoztató emailt küldünk, ami tartalmazza a szállítás várható idejét. A vásárolt termék a Magyar Posta kézbesítőjével érkezik, átvételkor fizetnivaló illetve más kötelezettsége nincs.
Ügyfélszolgálatunk e-mailben és telefonon is rendelkezésére áll, kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Jelenlegi ára: 4 440 Ft
Az aukció vége: 2017-03-05 09:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése