2016. május 30., hétfő

BErkemann teljes talpbetét - Jelenlegi ára: 5 200 Ft


 Gyógyászati segédeszköz forgalmazók vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott termék utolsó példányát egy időben megveszik a másik felületen, de ez nagyon ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, föltöltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal!
A hirdetett termékek számozása pontos, azonban ha mégse lenne jó a méret, 14 napon belül küldje vissza sértetlen csomagolással és állapotban, és mi a méretcserét ingyenesen szállítjuk ki Önnek Weboxon keresztül.
Ingyenes személyes átvétel lehetséges elsősorban a XIII. (Duna Plaza mellett) vagy esetenként és XV. kerületben. 400 Ft-os díjért pe! dig az V. (Nyugati közelében) lévő csomagátadóponton.  
A Berkodur talpbetét a haránt és hosszboltozat alátámasztásával biztosítja a test egyensúlyát, természetes módon növeli cipője kényelmét.


Jelenlegi ára: 5 200 Ft
Az aukció vége: 2016-06-20 08:33 . BErkemann teljes talpbetét - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése